Nachtzorg / 24-uurs zorg

Heeft u nachtzorg nodig of 24-uurs zorg door ouderdom of ziekte? Thuiszorg Schouder aan Schouder ondersteunt u bij alles waar u hulp bij nodig hebt. We zullen een klein team met vertrouwde gezichten voor u samen stellen. Onze zorgverleners beschikken over de ervaring en expertise die nodig zijn om u de zorg te geven die u nodig heeft.

De gekwalificeerde zorgverleners van Thuiszorg Schouder aan Schouder hebben een opleiding tot Helpende, Verzorgende niveau 2 of 3, Verpleegkundige gevolgd en beschikken over ruime ervaring. Daarnaast hebben ze hun eigen expertise, dat maakt dat ze de persoonlijke verzorging, begeleiding en dagelijkse ondersteuning kunnen bieden die u nodig hebt.

Nachtzorg kan ook in verschillende vormen geboden worden. Zo zijn er slaapnachten en waaknachten. Onze zorgprofessional kan dan ‘s nachts bij u zijn, en u helpen wanneer dit nodig is, ook met het toedienen van medicatie of om de mantelzorger te ontlasten. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. U bepaalt hoe uw dag eruitziet, om zo van het leven te kunnen blijven genieten.

De zorg wordt 100% vergoed uit uw PGB. Zo blijft de 24-uurszorg van Thuiszorg Schouder aan Schouder  betaalbaar.

Menu